Hopp til innholdet
team personmarked på råholt i eidsvoll
Hilde Inngjerdingen (fra venstre), Unni Sandholt, Nina Bamrud, Åsmund Eidskrem, Anne Marie Berg Berntsen og Nina Kristin Haugård utgjør Odal Sparebanks nye team på personmarked i Eidsvoll. 
Nyhet

Her er det nye teamet vårt i Eidsvoll

Vi har en ambisjon om å bli markedsledende i Eidsvoll, og satser nå friskt med et nytt fullservicekontor på Råholt.

– Vi er alltid opptatt av å få tak i de beste folkene, og det har vi nå også klart i Eidsvoll. Vi gleder oss til å fortsette utviklingen på Øvre Romerike, som er et område vi har vært til stede i siden 2007, sier administrerende banksjef i Odal Sparebank, Torleif Lilløy.

Odal Sparebanks ferske Råholt-team på personmarked består av avdelingsbanksjef Åsmund Eidskrem og de fem personmarked-rådgiverne Nina Bamrud, Anne Marie Berg Berntsen, Nina Kristin Haugård, Hilde Inngjerdingen og Unni Sandholt.

Bygger opp noe nytt i Eidsvoll

Alle seks, som har bred erfaring med lokalbankmodellen og Eika-systemet fra tiden i Totens Sparebank, er allerede godt i gang med jobben i Odal Sparebank. Avdelingsbanksjef Eidskrem er full av lovord om teamet sitt, stolt over å komme til en lokalbank som tør å satse, og gleder seg til å få muligheten til å bygge opp noe nytt i Eidsvoll.

– Lokalbankmodellen ligger i sjela vår, og vi er opptatt av nærheten til kundene. Teamet vårt består av erfarne rådgivere med bred kompetanse innenfor alt som går på privatøkonomi, og alle kunder skal kunne få hjelp til alt av alle i vårt team. Vi bryr oss om kundene våre, kjenner området godt og har en historikk med veldig fornøyde kunder, sier Eidskrem, som har følgende beskjed til innbyggere i Eidsvoll, Nannestad og Hurdal:

– Når du ønsker å komme i kontakt med en av oss, så stikk gjerne innom kontoret i Gladbakkgutua 20 på Råholt eller book et fysisk eller digitalt møte ved å trykke her.

Skal bygge lokalsamfunn

Odal Sparebank har en visjon om å skape merverdi for kunder og lokalsamfunn, noe som også skal merkes med etableringen i Eidsvoll.

– Vi er opptatt av å bygge gode lokalsamfunn i områdene vi er til stede i, og vi skal skape tette relasjoner til menneskene som bor der. I tiden framover kommer det til å bli lagt merke til at Odal Sparebank er på plass i Eidsvoll, forsikrer Lilløy.

Avdelingsbanksjef Eidskrem legger til:

– Vi inviterer alle til å ta kontakt med oss, både potensielle kunder og samarbeidspartnere. Vi er her for å gi et nært og godt tilbud til innbyggerne, og det inkluderer også å ivareta samfunnsansvaret vårt gjennom gavemidler og samarbeidsavtaler.

Et konsern i vekst

Odal Sparebank har opplevd en formidabel vekst i antall ansatte det siste året, og er nå 67 ansatte. I tillegg er Aktiv Eiendomsmegling Kongsvinger og regnskapskontoret Zynkron, som før sommeren slo seg sammen med Odal Regnskapskontor, en del av konsernet – som nå teller cirka 110 ansatte til sammen.

– Suksessfaktorene våre er at vi alltid har tenkt lag og kultur. Vi gir våre ansatte muligheten til å utvikle seg og har stort fokus på inkludering. Selv om vi nå satser på Øvre Romerike, skal våre kunder være trygge på at vi har det samme fokuset i hele vårt markedsområde, sier Lilløy, og legger til at banken akkurat nå har lyst ut to stillinger på bedriftsmarked som begge skal jobbe fra Råholt.

Odal Sparebank er i dag samlokalisert med Eie Eiendomsmegling, men banken vil komme med mer informasjon om en permanent lokasjon på Råholt i løpet av kort tid.

Publisert: 12.08.24

Fakta

  • Odal Sparebank er en lokalbank etablert i 1877, med hovedkontor på Sand i Nord-Odal. Banken har også kontorer på Kongsvinger, Skarnes, Kløfta og Råholt i Eidsvoll.
  • Odal Sparebank har i overkant av 19.000 kunder.
  • Banken tilbyr et bredt spekter av bankprodukter og tjenester for privatkunder, bedrifter og organisasjoner.
  • Odal Sparebank har per i dag 67 ansatte.
  • Odal Sparebank sin visjon er å skape merverdi for kunder og lokalsamfunn, og har «troverdig, tilgjengelig og modig» som sine kjerneverdier.
  • Odal Sparebank er, sammen med cirka 50 andre lokale sparebanker, eier og en del av Eika-alliansen.
  • Odal Sparebank eier 100 prosent av Aktiv Eiendomsmegling Kongsvinger og 80 prosent av Zynkron.