Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde

Hvorfor velge oss?

Odal Sparebank er lokalbanken der du møter mennesker.

Kundeomsorg er å bry seg om hele kunden. Vi rådgivere i Odal Sparebank har kompetansen som skal til for å klare dette. Vår oppgave er å gi deg råd og veiledning i forhold til den livsfasen du befinner deg i, og sammen ser vi på mulighetene til å realisere drømmer og sikre økonomisk trygghet.

Vår visjon er å utgjøre en merverdi for kunder og lokalsamfunn. Gjennom hjelpsomme, personlige og pålitelige medarbeidere skal vi ha markedets mest tilfredse kunder.

Odal Sparebank har 45 ansatte fordelt på fire kontorer; Sand i Nord-Odal, Skarnes i Sør-Odal, i Kongsvinger og på Romerike, Kløfta.
De største fordelene med å velge oss er lokal tilstedeværelse, korte beslutningsveier og gjensidig tillit.

Kontakt oss gjerne for en prat!

ishockey_web

Sponsor/ samarbeidsavtaler

Vår visjon er å utgjøre merverdi for kunder og lokalsamfunn.

Et av de viktigste elementene for å oppfylle denne visjonen, er alle samarbeidsavtalene vi har med lag og foreninger i våre markedsområder.
Vi har til sammen over 40 avtaler med lag og foreninger, med hovedtyngden i odalsbygdene. Vi er opptatt av gode oppvekstsvilkår for barn og unge og støtter i hovedsak lag som retter sitt arbeid mot denne målgruppen.
Hovedtyngden av avtalene er i idrettslag, mens resten er fordelt på kultur og institusjoner som gleder andre, slik som kor og korps.

Ingeborg satser på ideen sin. Nå omsetter bedriften hennes for over 20 millioner hvert år.

Her deler hun sine erfaringer med bedriftsuksessen.

Våre åpningstider

Våre kontorer på Sand, Skarnes, Kongsvinger og Kløfta har åpent

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

Velkommen til oss!